Έχεις πρόβλημα; Όπως εσείς, πολλοί Αυστραλοί αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.

Βρήκατε τη λύση στο πρόβλημά σας; Έχουμε όμως τις λύσεις.

Οι Ανεξάρτητοι θα δηλώσουν Πολιτικές για τις Ομοσπονδιακές Εκλογές της Αυστραλίας. Ψηφίστε Ανεξάρτητους.

Κατάργηση του συστήματος Westminster και μεταρρύθμιση της Αυστραλίας. Απλοποίηση της ενότητας των κοινοβουλίων. Πλήρης διαφάνεια όλων των κυβερνητικών τομέων.

ΔΕΝ καταβάλλεται φόρος μέχρι να φτάσει τα 200.000 $ για τους εργαζόμενους Αυστραλούς. Αφορολόγητο 200.000 $. Οι Αυστραλοί θα είναι πρώτοι στους χώρους εργασίας της Αυστραλίας.

Επίδομα (1) 1.000 $/εβδομάδα για Αυστραλούς. Η αναζήτηση εργασίας δεν είναι υποχρεωτική.

Επίδομα (2) 600 $ ανά δεκαπενθήμερο για τους κακούς. Η αναζήτηση εργασίας είναι υποχρεωτική. Να μεταφέρουν πλήρως τον πλούτο του δικτύου τους στο δημόσιο ταμείο. Εκτιμώμενα 5 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Οι νέοι κανόνες δικαίου της Αυστραλίας θα αντιμετωπίζουν όλους το ίδιο. Βασιλικές επιτροπές σκραπ και διαμεσολαβητές. Ρυθμίστε δοκιμές ανιχνευτή ψεύδους σε όλα τα δικαστήρια.

Άμεσες διπλωματικές ενέργειες και φέρτε τους Αυστραλούς, συμπεριλαμβανομένου του Τζούλιαν Πολ Ασάνζ του Wikileaks στα σπίτια τους.

Δωρεάν εκπαίδευση, ιατρική, νερό, φυσικό αέριο και ρεύμα για τους Αυστραλούς.

Τουλάχιστον 10 χρόνια φυλάκιση με μη αναστολή για κάθε αποτυχημένη δηλωμένη πολιτική ή υπόσχεση για βουλευτές.

Ορίστε την ηλικία σύνταξης στα 50 και την ηλικία ψήφου στα 10.

Ορίστε τον ελάχιστο μισθό / ημερομίσθιο στα 250 $ την ημέρα για τους εργαζόμενους Αυστραλούς. Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή είναι εργάσιμες. Ορίστε τις ώρες εργασίας 6 ως μέγιστο ανά βάρδια.

Αφαιρέστε τα εθελοντικά έργα. Όλες οι εθελοντικές θέσεις μετατρέπονται σε αμειβόμενες. Κατάργηση του ΦΠΑ και των διοδίων.

Μείωση των τελών AEC, θεώρησης συζύγου, όλων των αδειών και όλων των εγγραφών τουλάχιστον κατά 50% και περιορισμός. Κατάργηση του ετήσιου φόρου ακίνητης περιουσίας στα ακίνητα.

Το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της Αυστραλίας των Ανεξάρτητων δεν θα κρύψει κανένα θέμα κάτω από το χαλί.

Καταργήστε τα μηχανήματα εξωτερικής ανάθεσης και αυτοεξυπηρέτησης από τις επιχειρήσεις για να αυξήσετε τις θέσεις εργασίας. Άμεσες ενέργειες για την κλιματική αλλαγή.

Χαιρετίζω πάντα τις ιδεολογίες και τα σχόλιά σας. Σας ευχαριστώ.
M
(Ανεξάρτητος Πολιτικός)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ m@diplomatics.au
SMS 0481 525 007
عربي

中国人

English

Ελληνικά

हिंदी

Italiano

ਪੰਜਾਬੀ

Español

தமிழ்

Tiếng Việt
© 2021-2025 M